Ya Allah sedih yer kalau ianya terjadi padaku :(






Bismillahirrahmanirrahim











---------------------------------------------------------------------------------------------


AWAK DAN SAYA 

selalu pergi sekolah sama-sama

makan sama-sama

main pown kite sama-sama


-------------------------------------------------------------------------------------------------

MASA SPM

result kite sama-sama GEMPAK

semua yer A jer . 


-------------------------------------------------------------------------------------------------


AWAK DAN SAYA SAMBUNG BELAJAR 

awak dapat IPTA

saya dapat OVERSEA 


-------------------------------------------------------------------------------------------------

KINI ...

 tiba untuk saya pergi 

awak jaga diri elok-elok ye 

♥ saya sayang awak 


-------------------------------------------------------------------------------------------------


MASA DEKAT OVERSEA 

 kita selalu berbalas email . satu hari , saya tak ingat bila . awak dah tak 

balas email saya . puas saya tunggu awak . selepas hari-hari berikutnya , saya

 terus terputus hubungan dengan awak . hati ini sedih sangat-sangat .


-------------------------------------------------------------------------------------------------

4 TAHUN BERLALU 

akhirnya saya dapat pulang ke malaysia . alhamdulillah . rindu yer kat 

kampung halaman . rindu jugak dekat awak . rindu sangat-sangat , sudah 

sekian lama kita tak berjumpa .



-------------------------------------------------------------------------------------------------

SAMPAI DIRUMAH 

saya terus menuju kerumah awak . kedatangan saya disambut baik oleh ibu 

awak . lepas itu saya cari awak . awak tahu ? saya belikan sesuatu untuk awak

 . awak mesti suka .


-------------------------------------------------------------------------------------------------


HATI SAYA IBARAT DIPANAH HALILINTAR

mak awak kata awak dah tiada . awak terlibat dalam kemalangan . air mata 

saya laju bagaikan hujan . saya dah kehilangan awak . saya kehilangan teman

 hidup yang terbaik . 


-------------------------------------------------------------------------------------------------


AWAKKK !!!

awak walaupown awak dah jauh dari saya , kenangan bersama awak tak akan 

saya lupa sampai bila-bila . apakan daya , ALLAH lebih sayangkan awak . 

semoga awak ditempatkan dikalangan orang-orang yang beriman .

SAYA SAYANG AWAK !


-------------------------------------------------------------------------------------------------




p/s : ya allah mudah-mudahan cerita tersebut tak terjadi kepadaku n sahabat-sahabatku yang lain . lindungilah kami ya allah . moga suatu hari nanti aku n sahabat-sahabat yang laen dapat berkumpul semula . hargailah sahabat yang dikurniakan kepada kita . Sekian 


 





Terima kasih sudi baca . Suka ? Like jer . ehee .

16 Budak Comel Sudah Komen . Awak bila lagi ? ♥:

MOHAMAD HAFIZ RADZUAN berkata...

hmm...
memang sdh la..
x dpt ar terima knyataan jd cam 2...
andai masa dpt diputar,
x kn pilih jalan ke oversea...
andai tahu ini akhirnya akan ak pilih menetap dkt dngn mu...

........................
ops merapu plak..haha

MOHAMAD HAFIZ RADZUAN berkata...

sure x dpt terima kenyataan yg seperit ni..
andai tahu ini penghujungnya...
akan ku teman tika suka n duka hngga akhir hayat..
akan ku pilih malaysia dri oversea...
.....................................
ops terlebih sudah..

Nisa Si Gadis berkata...

@MOHAMAD HAFIZ RADZUAN : yup betul tu . lagipown bukan senang nak dpt sahabat yang baik kan .

SoLy SoLicious berkata...

sayuuunye... huhu

Nisa Si Gadis berkata...

@SoLy SoLicious : hurm betul tu soli .

PeRmAtA bIrU berkata...

sedihnya story nih... hurm...

Nisa Si Gadis berkata...

@PeRmAtA bIrU : sedih kan . uhuk3

fieda berkata...

sedih la awak....:(

anamizu berkata...

ala sedih plak =(
comelnye awk buat
kartun2 tu..
suke sy tengok :)




luv,
cik ana

Ini Kisah Tia berkata...

sedihnya Tia baca .. kejutan yang tak disangka ..

✿ Cik Nisa ✿ berkata...

@fieda : iyer sedih kan :[

✿ Cik Nisa ✿ berkata...

@anamizu : ehee mekasih :D

✿ Cik Nisa ✿ berkata...

@Ini Kisah Tia : yup betul tu . sgt tak disgka boleh jadi mcm tu . tapi dah takdir kan . kene trima dgn redha .

Eera Shera berkata...

hargai la org yg kita sayang selagi dia masih ada..

✿ Cik Nisa ✿ berkata...

@Eera Shera : yup dats rite :)

Ini Kisah Tia berkata...

maaf ye , komen lari dari tajuk entri .. ini untuk kamu :)

Tutorial Fan Page Facebook yang Lebih Style