Freebies Top doodle



Bismillahirrahmanirrahim dan Assalamualaikum



Hari nie nisa nak bagi freebies untuk top . bende nie dah lame nisa buat . juz tanak post jer sebab macam buruk jer . tapi ari nie rase nak post plak . ish ngade2 aih . kalo korang suke ambek je la . jgn malu2 ea . hee . 

Top nie macam kat blog nisa nie , tgok kat bawah yang belah kanan tu yer . nak copy kod tu tekan CTRL+C

http://4.bp.blogspot.com/-7MeLQgXD8qY/TrFFtDVQYrI/AAAAAAAAAb8/ILEY93bonRY/s1600/nisa1.png

http://3.bp.blogspot.com/-gJuY-bbhYGg/TrFFtlq0wGI/AAAAAAAAAcA/h7fr_cZ8DTQ/s1600/nisa2.png

http://3.bp.blogspot.com/-e9xVkUHxKp0/TrFFtzKuvcI/AAAAAAAAAcI/rrBLNsYvPsg/s1600/nisa3.png

http://4.bp.blogspot.com/-VJOmmhNM3o0/TrFFuWwfrLI/AAAAAAAAAcQ/CgoyvP30Xjg/s1600/nisa4.png

http://2.bp.blogspot.com/-epF9tfb0Mks/TrFFu4ui54I/AAAAAAAAAcU/5VcELNuZMHo/s1600/nisa5.png

http://3.bp.blogspot.com/-pt_hLaANGz0/TrFFvd84XBI/AAAAAAAAAck/tdtUP8y8QJ8/s1600/nisa6.png







p/s : kalau nak gune , ambek larh , tak yah credit pown takpe .  Sekian 



Terima kasih sudi baca . Suka ? Like jer . ehee .

4 Budak Comel Sudah Komen . Awak bila lagi ? ♥:

cheqwa berkata...

rajinnye buat menda cuhmel :D orangnye mesti cuhmel gak ;)

3no gr33ny berkata...

untunglah bersahabat dengan tuan hamba yang baik hati..terima kasih =)

✿ Cik Nisa ✿ berkata...

@cheqwa : hehe sesaje jer buat . aww hik3

✿ Cik Nisa ✿ berkata...

@3no gr33ny : ehee sesame :)