Sampai bila nak tanam anggur nie ?





Site Models Icons - bloog.pl
#sekadar hiasan 

Alhamdulillah dah hari yang ke 19 kite berpuasa . Warh \raya/ dah nak dekat . Ouke berbalik pada tajuk . Hurm dah nak dekat setahun nisa tanam anggur . Tapi hasil yer tak nampak pown . Ehee . Penat jugak jadi \pengganggur terhormat/ nie . Dok umah jer . Hari2 buat bende yang sama . Uwarh sob3 .

Cepat la sikit bulan 12 . Excited nak smbung belajar nie . Ececey nisa . Bosan tao dok umah jer . Nak keje family tak bagi . Membe2 lain sume yer keje . Ntah nape ntah family nisa tak bagi . Riso sangat kot dengan anak perempuan yer . Hari tu try mintak keje . haha . Ayah nisa tak tahu pown . Mintak keje senyap2 . Mak nisa jer tao . Tidak dah nak keje dah . Tapi keje tu ade shiff malam . So nisa tolak keje tu sebab nanti kalo keje malam , kantoi ler dengan ayah nisa . Warh nisa siap temuduge lagi . First time tao . ekekeke .

Hurm alamat yer dok umah jela . Kalau nak kuar tak de kawan nak teman . Membe2 sume bz . So nak ilangkan bosan , nisa luangkan masa dengan benda alah nie . Nak tao aktiviti nisa hari2 . haish malu nak kabo . Meh la nisa cerita .


Bangun2 kemas rumah sume #tu kalau bangun cepat .
Bangun2 terus makan . ekeke #tu kalau bangun lambat . ehee bertuah punye budak .
Pas buat semua tu , mengadap bende alah ini . 
Pas tu setiap hari mesti basuh \berak/ adek yang b'umur 2 tahun . grrrrrr 
Tengok tv , tido dan makan #senang beno hati kan . ehee
Sebelum tido pown nisa makan jugak taw . dalam pukul 1 lebih . uworh . tahu makan ape ? nisa 
      makan  \nasi/ haha . TAPI , badan tak naik2 pown . still macam nie #melidi
Kalau family ajak keluar , nisa keluar la . Kadang2 pi teman mak keluar . Walaupun nisa boleh 
      bawak kete dan ade kete sendiri still malas nak keluar sebab tak de membe . Uwarh kesian kan .
Kalau membe cuti baru boleh keluar . Tu pown hari ahad jer :'/
Nisa rase banyak mase nisa habiskan dengan bende alah nie #sampai mak pown bising .
Tapi solat alahamdulillah la .
Bulan puasa nie banyak jugak la perubahan nisa . Selalu yer nisa suke tangguh2 kan solat mean 
     suke solat lambat . Sekarang alhamdulillah dah berubah sikit . ehee .

Tu je kot cerita yang nisa boleh kongsi dengan kome . Sangat membosankan . Urm nak buat macam mana , trime aje ler . Nanti dah sambung belajar lagi2 la bz kan . Dah berbulan-bulan jadi pgganggur terhormat . Best sangat tao #best la sangat :-(

p/s : Tak sabau nak raye . ekeke . \TAPI/ sedih sebab nanti ramadhan meninggalkan kita :'/




Terima kasih sudi baca . Suka ? Like jer . ehee .

2 Budak Comel Sudah Komen . Awak bila lagi ? ♥:

Atiqah Wadiah berkata...

awak ajak kita kuar lah..kita pon duk umah jerk..plus kita suke g jln2..hehe :)

Nisa Si Gadis berkata...

@Atiqah Wadiah : ehee jomjom ;P