uworh best yer .

Photobucket

BILA LELAKI BETUL2 SERIUS DALAM PERCINTAAN .

Kecantikan kamu diketepikan , keikhlasan kamu diutamakan. Apabila timbul orang ketiga, dia akan hilang akal dan sanggup berbuat apa saja untuk merebut kembali kekasihnya . Si dia akan sentiasa menghantar sms . wlpan diblas . ini tnda si dia sentiasa memikirkan kamu . Si dia sanggup menitiskan air mata demi kekasihnya.. Bukan semua lelaki anggup menitiskan air mata hanya untuk seorang perempuan. Tidakkah kamu terharu melihat seorang lelaki yang sanggup menitiskan air mata demi kamu. Itu membuktikan cintanya begitu kuat buatmu.


Sentiasa menghiburkan hati kamu dikala gundah...Sentiasa bersungguh melakukan sesuatu untuk kamu.. 
Jangan kamu anggap teman lelakimu seorang yang kuat membebel  Sekiranya setiap masa dia cuba memberi kamu nasihat. Ingat, nasihat bermaksud mengingati. Jika sudah sayang, macam-macam akan kamu fikirkan termasuklah bimbang akan kehilanganya. Begitu juga jika teman lelakimu menyatakan dia selalu memikir dan risaukan kesudahan hubungan kamu. Ini bermakna dia selalu fikirkan mengenai hubungan kamu dan bagaimana untuk menyelamatkannya dari berakhir begitu sahaja .


Ada juga lelaki yang cepat berasa sensitif dan mudah marah sekiranya apa yang diperkatakannya tidak diambil perhatian, lebihlebih lagi dari orang yang dia sayangi. Baginya kamu bersikap acuh tidak acuh. Hal ini
boleh menimbulkan perasaan cemburu meluap-luap, tambahan pula sekiranya kamu boleh menjadi pendengar setia apabila berdampingan dengan orang lain. Pasti dia merasakan dirinya tidak berguna pada kamu.. Lucu tapi hakikatnya begitulah apabila teman lelakimu berperangai tidak ubah seperti anak-anak kecil semata-mata untuk mendapat perhatian daripadamu. Si dia mahu bermanja dan inginkan kekasih hatinya melayannya lebih daripada orang lain yang pernah kamu sayang. Kalau dia merajuk hati, sesekali cubalah untuk memujuknya.


Kamu hadapi masalah dan orang pertama yang datang membantumu adalah teman lelakimu. Tandanya dia 
tidak mahu melihat kamu susah dan rasa bertanggungjawab untuk membantu. sekiranya teman lelakimu 
sentiasa bertanyakan soalan yang sama, “you masih sayang i?”, jangan anggap itu satu persoalan yang 
membosankan. Itu tandanya si dia tidak mahu kasih sayang kamu kepadanya menjadi luntur. Sebab itulah, 
kalimah tersebut sentiasa diulang-ulang agar kamu tahu betapa si dia sentiasa mahu kamu ingat diri kamu 
sudah dimiliki olehnya.. Tidak suka kamu memakai seksi...kerna tidak suka kamu diperhatikan lelaki lain wlpn berlengan pendek...


Dia berusaha mengongkong kebebasan kekasihnya kerana perasaan cemburunya yang meluap-luap. Dia sentiasa mengawasi pergerakan kekasihnya kerana dia sentiasa berasa curiga. Dia mudah merasa cemburu dan sensitif apabila kekasihnya tidak menumpukan sepenuh perhatian kepadanya. Dia tidak akan melayan perempuan lain yang tidak ada urusan penting dengannya. Kalau ditinggalkan oleh kekasihnya, ia akan berasa serik dan tidak percaya dengan cinta perempuan lain namun dia sentiasa mengharap kekasihnya kembali kepadanya. 

Dia tidak suka kamu keluar malam…tanda ingin menjaga pandangan org terhadap kamu...Dia tidak akan berlaku curang kepada kekasihnya namun jikalau dia dia berbuat demikian itu bererti hatinya belum 100 peratus mencintai kekasihnya. Dia tidak suka ada lelaki lain mendekati kekasihnya.

HARGAILAH Lelaki dan terimalah mereka seadanya . Berilah diri kamu peluang untuk kembali mencintai seseorang yang bergelar LELAKI . cewarh . ehee

TAPI nisa belum jumpa lagi yang macam nie :'| best yer kalau dapat yang macam nie kan . susah nak jumpe lelaki macam nie . Lelaki banyak dah pupus sifat2 macam nie . HEE . Kalau lelaki tu sayang kita , mesti dye tak kan sentuh kita or ambek kesempatan keatas kita #tu pesanan ibu kepada nisa . Ibu nisa selalu ingatkan nisa .

lelaki bace nie ^.^

Jika benar kau kasih & cintakan wanita itu,
♥ Jagalah dia dgn baik,♥ Kasihanilah dia, lindungilah dia,♥ Berilah kasih syg padanya,♥ Hargailah dia,♥ Ucapkan terima kasih atas kelebihannya,♥ Nasihatilah dia,♥ Bawalah dia ke jalan Allah,♥ Perbetulkan kesilapannya,♥ Bersabar dengannya,♥ Terimalah & cintailah kekurangannya,♥ Jadi imam terbaik & redhalah padanya . 


Terima kasih sudi baca . Suka ? Like jer . ehee .

2 Budak Comel Sudah Komen . Awak bila lagi ? ♥:

SoLy SoLicious berkata...

susah ler nk cari lelaki betol2 serius ni..hahaa.....

Nisa Si Gadis berkata...

ehee tao xpe ;D