Hambekkaw !



Bismillahirrahmanirrahim dan Assalamualaikum


Alamak kene tag larh plak . Hehe . Ouh maen game tag2 yer . Best jugak nie . Dapat memerah otak dengan soalan2 yang ditanye . Hari nie ada 3 orang tag nisa . Moh ler jawab lekeh .

The Rules

1. You must post these rules
2. Each person must post 11 things about themselves in their journal.
3. Answer the questions the tagger set for you in their post. And create 11 new questions for the people you  tagged to answer.
4. You have to choose 11 people to tag and link them to the post.
5. Go to their page and tell them you have tagged him/her.
6. No tag backs.
7. No stuff in the tagging section about 'You are tagged if you're reading this' you legitimately (a.k.a really, trust, with all honesty) have to tag 11 people.

11 things about Nisa .
1. Nisa seorang gadis yang comel . haha perasan sekejap .
2. Mempunyai idung yang mancung . aik perasan lagi . haha
3. Nisa anak sulung . Seorang kakak yang baik . Ecewarh perasan lagi . hehe
4. Nisa single lagi . Wewit sile ngorat sekarang . haha
5. Suke merepek2 . Kah2 .
6. Sporting . Rugi tak kawan dgn nisa . haha #tetibe jer .
7. Mempunyai 4 adek bradik .
8. Sangat nervous bile ckp depan orang ramai . Tambah2 lagi kat atas pentas . Hoho takut kot .
9. Pantang tengok bende yang cantik2 n comel2 . Mesti nak beli kejap tu jugak . Hehe
10. Geli tengok cacing , ular , lipan n blalala #mmg tersangat geli . Eeeeeeee
11. Love Allah , family n frezz .





Jawapan yer :

1. Hahh ade ade . Kucing . Ehee meoww2 .
2. Of coz larh chocolate . urmm yummy2 .
3. Nisa pilih pesbook . Weee .
4. Lagu pape pown suke . Janji lagu tu best ;P 
5. Suke mate masak lemak , idung masak sambal . haha xde la gurau jer . Nisa suke Tom Yam n Char Kuew Teaw . Pergghhh menjilat jari . 
6. Yeahh i like novel .
7. My Mum n Dad larh .
8. Ke Bulan . haha #dalam mimpi pown jadi larh
9. Jang Guen Suk . My oppa . hehe . Comel jer kan kan .
10. Boleh boleh janji jangan tanpe makanan suda . 
11. Pape jer , yang pasti ia yer ke arah kebaikan . Hee 


Dari ECHA #soklan same macam Izah -.-


Jawapan yer :

1. Tom n Jerry . haha tak larh . Nisa suke cite Barbie . Hee comel2 jer kan .
2. 19/6 . Dah lepas dah . Hah nak bagi hadiah ker ? ekeke
3. Of coz larh my family . 
4. Nope . Still single . Wewitt2 . Hehe
6. Don't have sis n bro . Sobs sodeh ;"[ 
7. Tom Yam n Char Kuew Teaw . Slurpp2 . Hehe
8. Nisa tinggal kat bumi yang tersgt larh indah . Ehehe . Kat Perak larh . Teman orang Perak .
9. Jang Guen Suk . aww2 . hehe
10. Can , y not ;P
11. Aik bape kali mao tanye lorh . Tengok kat ats . 



Jawapan yer :

1. errr tak . haha men serbu jer . 
2. Blog cci mcm blog cci larh . Tak kan macam nisa plak . ekeke . Tak boring pown . Siyes mmg tak boring . Ade dolly plak tu . uworh comel bangat dong . Suke tengok .
3. Hurm no komen . #eceh macam artis la plak . 
4. Nak simpan sebab nanti nak gune untuk mase depan . Yela tak kan nak gune duit mak ayah kite jer kan .
5. Nama saya Khairunnisa Atikah Bt Abdul Rahman . Hee sedap tak ? lalala
6. Nisa suke kale putih .
7. Nisa nak semua orang ikut cakap nisa . haha
8. Ntah mane tao sebab takde ex bf/gf pown . Maklum ler orang tak pernah couple . hehe
9. Kalau terdesak sangat sanggup kot . 
10 . Laju2 sampai kerete nisa melayang2 . haha . Takde larh , xde la laju sgt . Had 100 jer . ekeke
11. Buah hati nisa ialah mak n ayah nisa . Hee .


Hahhhh Semput . hehe . Ouke sekarang soalan dari nisa plak . Siap la korang . Amekaw ! haha
1. Korang penah korek idung tak ?
2. Lepas korek idung , korang buat ape ? haha
3. Kalau korang ade Kuasa Power, ape yang korang buat ?
4. Ape yang korang buat bile ade orang yang kurang siuman kejar korang tak henti2 ? haha
5. Ape perbezaan couple n scandle ? kui3
6. Korang ade blog tak ? #sah2 soalan gile . haha
7. Bayangkan , korang pi jenjalan . Tibe2 tgh jalan2 depan orang ramai , seluar korang terlondeh . haha . ape korang buat ?
8. Mase kecik2 kan , korang suke maen ape ?
9. Contoh lah yer , korang tengah sedap2 makan , tetibe gigi palsu orang sebelah jatuh kat dalam makanan korang , ape yg korang akan buat ? teruskan makan ker , b'henti makan or belasah org tu sebab ilangkan selera korang nak makan . haha
10. korang nie perempuan ker laki ? hehe
11. ape macam dengan soalan nisa , best tak ? ekeke . Jawab yer .


Orang2 b'tuah yang kene jawab soalan nisa nie ialah :

p/s : huh selesai sudah . jawab yer . ekeke . yang tak di tag , kalau rajin jawab larh soalan2 nisa nie kat kotak komen dibawah yer . Sekian 




Terima kasih sudi baca . Suka ? Like jer . ehee .

18 Budak Comel Sudah Komen . Awak bila lagi ? ♥:

sis92 berkata...

hampir semua blogger perempuan join game ni :)

✿ Cik Nisa ✿ berkata...

@sis92
: hehe tao xpe . nisa pown turut terlibat same .

merahitujambu berkata...

alamak..kena tag laa..=_=.thanks

✿ Cik Nisa ✿ berkata...

@merahitujambu : hehe sesame ;P

izah :) berkata...

wee..thanks kak sebab sudi jawab..hehe..:D

✿ Cik Nisa ✿ berkata...

@izah :) : sesame dear ;)

syahirah berkata...

woo sy pn suke jang geun suk..
chomeyy kn dye..hekhek

✿ Cik Nisa ✿ berkata...

@syahirah : yeah same2 . hehe a'ah omey2 .

syahirooAhmad berkata...

thanks cik nisa.. :) nt saya jawab soalan2 awak tu ye~ :D

SoLy SoLicious berkata...

dah jawab :)

http://soliciousstorynory.blogspot.com/2011/10/musim-tag-tag-ka-ni.html

Wanie berkata...

datang nak jawab tag la ni..:P

1. Korang penah korek idung tak ?
kalau cakap tak, caye tak? :D
2. Lepas korek idung , korang buat ape ? haha
jawab soalan first dulu k..:P
3. Kalau korang ade Kuasa Power, ape yang korang buat ?
tukar nisa jadi jang geun suk..haha
4. Ape yang korang buat bile ade orang yang kurang siuman kejar korang tak henti2 ? haha
haha..cium die..opss
5. Ape perbezaan couple n scandle ? kui3
kui3..couple is trouble scandal is more trouble..lalala
6. Korang ade blog tak ? #sah2 soalan gile . haha
sepak mau?? ;)
7. Bayangkan , korang pi jenjalan . Tibe2 tgh jalan2 depan orang ramai , seluar korang terlondeh . haha . ape korang buat ?
xpe, suar dalam kan ade..hahaha
8. Mase kecik2 kan , korang suke maen ape ?
main masak2, best kan?kan?
9. Contoh lah yer , korang tengah sedap2 makan , tetibe gigi palsu orang sebelah jatuh kat dalam makanan korang , ape yg korang akan buat ? teruskan makan ker , b'henti makan or belasah org tu sebab ilangkan selera korang nak makan . haha
haha..makan gigi palsu die :D
10. korang nie perempuan ker laki ? hehe
hehehe..cer teka?
11. ape macam dengan soalan nisa , best tak ? ekeke . Jawab yer .
besttt oo..soalan sengal so jawapan pun sengal tau..:P

Cute Design Watermark berkata...

hahaha...geli hati cci bila baca soklan n jawapan dlm entry ni...rasa cam nak guling2..hahahha

kotak bulat berkata...

kb da jwb da..hehehe

✿ Cik Nisa ✿ berkata...

@syahirooAhmad : okok sesame . hehe

✿ Cik Nisa ✿ berkata...

@SoLy SoLicious : ouke nak dtg melawat . hehe

✿ Cik Nisa ✿ berkata...

@Wanie : haha tergelak bace jawapan yer .

✿ Cik Nisa ✿ berkata...

@Cute Design Watermark : haha tao xpe . ekeke

✿ Cik Nisa ✿ berkata...

@kotak bulat : ok2 nak pi melawat . brommmm2 hehe