Akhir yea ?


Assalamualaikum .

Akhir yea apa ? Akhir yea follower nisa berjaya mencecah 100 lebih . HEE seronok2 . Mekasih banyak2. Nie sume disebabkan nisa join contest pasal kritik blog tu . Macam2 kritikan ada . So siang tadi sampai la mlm tadi , nisa kemaskinikan blog nisa . huh penat sampai terlupa nak tengok cerita TAHAJUT CINTA :'( terpaksa la tengok dalam youtube . Korang nak tahu tak nisa baru jea join dunia blog nie dalam tempoh 2 bulan lebih . Tapikan ada jugak yang baru berbulan-bulan join , follower dah banyak . Macam mana diorang buat ye ? Korang tahu tak ? Ce share sikit dengan nisa . Nisa nak tahu jugak . Mintak pendapat korang yea .


p/s : harap lepas nie follower akan lebih meningkat






Terima kasih sudi baca . Suka ? Like jer . ehee .

12 Budak Comel Sudah Komen . Awak bila lagi ? ♥:

ASaDa RyutaRo berkata...

hehe.. bermesra kat sini.

rajin2 lah singgah ke blog orang lain. pastu perbaiki penulisan dari semasa ke semasa. boleh je rujuk dengan tengok blog2 yang dah popular.

happy blogging.. :)

My Blogger berkata...

@ASaDa RyutaRo : ouh . oukeouke . tengs :)

Abang Stalker berkata...

bru2 lg ni kne rajin komen n dtg blog org dik.tp kn,follower x bwk sebarang mkna pun,yg penting kita entri kita di baca dan ada yg sudi komen.bru rs puas..pndgn dan suara hati kita didengari.xde la penat je kita menulis,tp org x bc. :)

Nisa Si Gadis berkata...

@Abang Stalker : a'ahkan betul jugak tu . mekasih abg :)

lieynanilaz berkata...

salam kenal...buat kunjungan balas...tq sudi singgah blog akak...neci blog tapi kalau boleh buang shoutmix tu...pendapat jerk tau..:)

Muhammad Burn berkata...

kena byk blogwalking, rajin komen entry. err, mana button follower?

Подтверждаю berkata...

as salam..
dik, jangn bergantung sangat kepada nilai follower~

yang penting, reader dan commentator.
banyakkan bw, dan komen entri orang lain ;)

tahniah! kerap blogwalking kat mereka2 yang follow adik ;)
dan jangan lupa bagi backlink blog dalam komen. macam pakcik buat kat bawah sekali ni.

oh ya. dah ikut betul cara tutorial pakcik tu?
lepas copy, kat tab html/javascript tu, pastikan bila dah isi, takde satu pun yang tinggal.

sbab pakcik buat, boleh. kalau tak boleh juga, pakcik tukarkan script.
janan risau ;)

http://fadzli-rt.blogspot.com/

Nisa Si Gadis berkata...

@lieynanilaz : salam kenal jugak kaka . tengs bagi pendapat :)

Nisa Si Gadis berkata...

@Muhammad Burn : ouh ouke . tengs yea :) button follower ? uik ade jea kat ats tu .

Nisa Si Gadis berkata...

@Подтверждаю : wasalam pakcik . tenqiu . ouh nanti nak try lagi . kalo x jadi jugak nisa bagitao pakcik yea . tengs skali lagi pakcik ;))

Подтверждаю berkata...

hehe ;)

ha! bab2 nak cari reader, kalau tak tanya pakcik, boleh tanya enche ben ;)

nak car reader, kena aktif memberi maklum balas kat entri depa tu. lagi bagus kalau nisa masukkan sekali pautan ke entri/ url blog anis ;)
macam ni..


Teknologi Cas Bateri Guna Air (RM 48)

Tutorial Posting Entri ketika Dashboard Tak Boleh Di Akses.

by : http://fadzli-rt.blogspot.com

=)

Nisa Si Gadis berkata...

ouh gitu . mekasih bnyak2 ^_^