" Bro, Kasi kritik blog gua skit ... bleh ?? "


Assalamualaikum http://matcuoi.com


Hye korang . Nisa nak join segmen nie . Kalo korang nak join pown bole .
Nak tahu cara nak join pi kat sini ye dear .
Cepat-cepat tau , masa sampai pukul 10 malam jea .




Nisa baru je join dunia blog ni . So mintak tolong korang kritik pasal blog nisa yea .
Kritik yang membina la sikit . HEHE . Kritik dengan jujur yea http://matcuoi.com.
http://matcuoi.comp/s : SELAMAT MENGKRITIK http://matcuoi.com








Terima kasih sudi baca . Suka ? Like jer . ehee .

48 Budak Comel Sudah Komen . Awak bila lagi ? ♥:

teynteyn the doll berkata...

ermmm teyn rasa belog awk mcm serabut sikit n berat sikit la~

ary anwari berkata...

tulisan bagi gelap sikit aw.http://ary-anwari.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html.blog awk da cntik..:)

ninie_azriena berkata...

comel blog ni..
tp loading lmbt ckit (n_n)

http://ninieazriena91.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

Cik Baju Kurung berkata...

dtg nak kasi komen . :)

blog suda lawa tapi font tu kasi besar sikit . tak pun tukar je font . then , color font kat widget tu biar match dengan background sebab background awak transparent :) keseluruhannya , nice blog ! :)

http://budakbajukurung.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-gua-punya-blog-sikit.html

nananaDya berkata...

thnx sebab dah kritik blog nana...


tulisan tukar kaler ye, bagi gelap. lagu pun tak perlu sebab tak semua suka lagu time baca entry. buang je widget yg tak perlu...and tukar pop-up window (setting) untuk comment dan better buang WORD VERIFICATION ye....gud luck=)

Edy Ramanov berkata...

ok nak komen ckit je blog ni. blog ni memang tiut miut, tapi agak berat sebab ada banyak widget, pastu lagi better guna pop up window untuk komen. apa pun keep it up ya.

edy dah follow sini.

http://edyramanov.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

My Blogger berkata...

ouke tengs yea sume :)

+_Miss.Jannah_+ berkata...

comel la header nisa.. suke tengok :)

tapi kan.. word verification tu takmo la letak.. nanti setting balik tau? mata jannah ni tak nampak sangat captcha :(

siti kektus berkata...

thanks ya for ur comment, ;)

tok blog adik ni, yg lain elok je,
cuma word verification ni je la menyusahkan sikit.

okeh? ;)

..cik gugu.. berkata...

setuju ngan semua di atas ;)

Lelord berkata...

font beso kan sket..hehehe akak ni rabun so kemain lg akak kecitkan mata nk baca hehehe

ops! word verification ni pun kalau leh buang ok kot

Afiq Ryunosuke berkata...

http://asakurakinosuke.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

blog blink2 la~~
rasa cam berat kalau pengguna BB nk msuk blog~~
tp cute~~
^^ keep it up

My Blogger berkata...

hehe ouke2 . tengs atas teguran korang ^_^

~min~ berkata...

Blog agak berat la...

http://lalat-pening.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

John Rennoult berkata...

sye xda benda nak kritik la.. tapi cuma nak puji jer.. memang cantik blog nih.. terpaku tengok..
tq bgi komen di blog sya tadi..
^.^ http://akubecerita.blogspot.com/2011/07/fuuulamakkkkkgilaaaaaa.html

Azzah berkata...

salam balas kunjungan..blog lawa tapi loading lambat,font pun tak terang.blog archive biar pembaca dapat nampak.seeloknya blog archive buat scroll box.kat tempat saya ada tutorial

Athira Husna berkata...

hai awk! sy xde mslh about loading blog awk.. sy ok jek,, backround pon cantik.. tp mgkin awk boleh tuka colour font kt side bar tu.. xnmpk sgt la awk,,ok awk..;)
http://tirana91.blogspot.com/2011/07/brokasi-kritik-blog-gua-sikitbleh.html

CikMiMiey berkata...

salam singgah
datang komen sini pulak ..
belog adek cun da tapi agak serabut dan berat skit nak load , font kasi terang dan besar msti lagi bes nak bace ..hukk9
btw , happy blogging dear ~~

Nurhasliza Jeffry berkata...

Comel belog ni.. Tapi loading agak lambat sikit..

i'm ezza haniza berkata...

blog yang comel penah saya jumpe :)

keep it up ...happy blogging! :)

i follow sini!

Alya Esprézzo berkata...

yuhuuuuuuuuuuuu alya dtg nie!! hehe blog dah smart cuma lebarkan ruang entri dan besarkan tulisan, keep on blogging! :)

http://www.alyaesprezzo.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-sikit-boleh.html

me@monolog berkata...

nice blog..

sy suka blog yg simple + kemas + loading cepat..

http://monolog25.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

Ini Kisah Tia berkata...

cara nak setting berapa entri nak letak kat page depan :

1. Pergi design > page elements > Blog Post (klik Edit) > Number of posts on main page : boleh ubah angka tu > SAVE and DONE !!

iLa suHaiLa berkata...

pink + bling2 = cantek!! ringan je..n_n

http://akukanila.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

Engku Sofea berkata...

Tulisan gelap sikit dan besau sikit tau ! :0 heeeee Goodluck syg !

http://engkusofea.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

NasZ berkata...

dah follow awak..

nice dan sweet blog..comey..

SEGMEN ABANG BEN : "BRO, KASI KRITIK BLOG GUA SKIT, BLEH?"

NasZ berkata...

dah follow awak..

nice dan sweet blog..comey..

SEGMEN ABANG BEN : "BRO, KASI KRITIK BLOG GUA SKIT, BLEH?"

keryohkery berkata...

blog dah meriah tp tulisan tu mcm kurus sngat la..gemukkan sket. =)


http://theskyjuice.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

cik aida berkata...

kunjungan balik
111

beratla blog...btw, nice...soft purple

bagi aida, x payah nak letak jam tu pon x per..

Mohd Khairi Khadzir berkata...

alamak! blog ni agk berat..lagu tu sgt2 mengganggu.. then bnyk animasi..

http://www.mohdkhairi.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

bartHeafy berkata...

lagu mcm mengganggu jer..
jgn mrah yer..

http://qebal.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

azrijohan berkata...

arghhh,ade lagu?
fobia fobia



hit me here

http://azrijohan.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

niena shopping2u berkata...

salam ziarah, singgah sni... maaf bru smpat berbalas kunjungan, :D tgh berkhidmat utk negara smlm cewahhh ^.^

fardhilah berkata...

dtg nak balas kritik!

simple but nice blog ya!

http://fardhilah-dhiel.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

eB ezrin berkata...

polo, jom jenguk kami yer ;p
http://mamaaerish.blogspot.com/

Maya Lisa berkata...

Maya rase kan...
cantik..tai macam serabut sikit je yang !

http://mayalisaminamichan.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

TERJAH !

My Blogger berkata...

mekasih ats kritikan . nisa akan perbaiki blog nisa :)

Norhisham Nordin berkata...

nice blog & tapi tulisan tu macam susah nak baca laa awak... buat tulisan bold ok kot...

Segmen : Bro, kasi kritik blog gua skit..bleh?

Norhisham Nordin berkata...

dah tukar layout & perbaiki blog sket2 dah... jomlaa tengok...

Segmen : Bro, kasi kritik blog gua skit... bleh?

Atika Farha ;D berkata...

setuju dgn di atas :)

My Blogger berkata...

tengs all ^_^

BeloG MTT berkata...

toinkkk toinkkk~ =..=

Blog ni dah chumel & sweet dah..cuma kalau boleh gunakan kaler yang gelap sikit supaya lebih mesra pembaca..Background side bar tu kalau boleh gunakan kaler putih jugak..Happy blogging ya dear ! :)

LidaRahim berkata...

wow byk liplap-liplap la belog ni.. tp masuk tadi ok jer (maybe pakai tenet opes)

nak komen tang font tu.. berpinau ahkak nak baca hehe... nanti besarkan sket font & tukar kaler bg terang sket leh x?

نور عملينا زهافيرح berkata...

blog yg sgt comel :)

http://swetiepinky69.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-bleh.html

My Blogger berkata...

oukeouke . nisa akan perbaiki . tengs a lot ^_^

Alin Hassan berkata...

dah follow :)

template cantik tapi keliru sikit lah dengan widget tu..

jom terjah n follow blog sini :)

Izzat Nazmi Saiful Bahri berkata...

haa.. datang singgah nak kritik ni... heee ~

blog ni loading agak lambat la + font kasi beasr sikit je...lain da OK ni..

,btw... happy blogging... =D

http://skytechxtreme.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

A M E ! berkata...

hello there . ame singgah sini dari list segmen 'Bro , Kritik Blog Gua Sikit Boleh' , anjuran Ben Ashaari .

well , keep on blogging and dont stop ! and ohh , keep up the great work here ! okayy ? ;)

have a great day ahead and do take care . ohh , jemput singgah blog ame bila bila free ya . :)