Kemana menghilang ???


Assalamualaikum .


eeee mana hilang ye plak nie . apa yang hilang ? nak tao apa ? TEMPAT NAK FOLLOW LA ! kejap ada , kejap tak ada . Apa ke hey yea nie . Dye main nyorok2 plak . Aiyak manyak susah owwww ! Tak percaya ? Meh sini nisa tunjuk .




Hah nampak tu . Nampakkan . Boleh hilang plak . Ngada2 betul dye nie kan . HEHE
Korang pown macam nie jugak keee ?


p/s : Jangan main nyorok2 lagi boleh tak , penat nak cari :'(







Terima kasih sudi baca . Suka ? Like jer . ehee .

10 Budak Comel Sudah Komen . Awak bila lagi ? ♥:

Ini Kisah Tia berkata...

hehee . yupp . selalu dah macam tu . Tia ada tuto cara nak buat butang follower sendirik .

Tutorial Buat Butang Follower Sendiri

maaf , Tia tak perasan tak letak link .. huhuu ..
cekidaut --> Jom Check Gred Blog

Nisa Si Gadis berkata...

@Ini Kisah Tia : a'ah tao xpe . warh tuto yang best . ouke mekasih :)

Katie Jamaludin berkata...

awak nnt kalau dah tahu macam ne nk elokkan followers tu bgtahu kite tau ,, awak dtg blog kite tau,.

Nisa Si Gadis berkata...

@Katie Jamaludin : rasanya nanti dye betulkan sendiri kot . nanti papehal nisa bagitao yea :)

Izzat Nazmi Saiful Bahri berkata...

button follower tu mmg suka main sorok2.. heee...

kalau ada button followers sendiri tu tak perlu nak risau widget followers main hilang2..

Far8 budak baik berkata...

tahu takpe..
aku glabah gile lepas
takde button folo..
hahahahaha =p

Nisa Si Gadis berkata...

@Izzat Nazmi Saiful Bahri : ouh mcm tu plak yea . hehe

Nisa Si Gadis berkata...

@Far8 budak baik : haha betul2 tu .

siti kektus berkata...

haha. ingat kite je yg mengalaminya. mati2 ingat sebab tenet lembab tau. :p

Nisa Si Gadis berkata...

@siti kektus : haha . ntah apesal button tu tanak timbul ntah . dye majuk kot . kui3