Lelaki vs Perempuan


     Assalamualaikum . .. http://www.emocutez.com
Ari nie nisa join segmen lagi . nie segmen ke-7 nisa kalo x silap la .
Best jugak join segmen-segmen macam nie . Ouke jom kite start http://www.emocutez.com
kalo korang nak join skali , pi kat blog kat bwh nie yea .
kat situ ade syarat-syarat yang korang kene ikut .



LELAKI vs PEREMPUAN mesti la perempuan yg menang http://www.emocutez.comHAHA
sbb yea adalah :

http://www.emocutez.com

* Doa perempuan cepat dimakbulkan daripada lelaki sebab ye
             perempuan lebih bersikap kasih sayang .

http://www.emocutez.com    * Perempuan tak kuat tidur berbanding lelaki yang kuat / suka tidur .
                     Hah baru ingat , 48% orang lelaki kuat berdengkur berbanding
                              20% orang perempuan . KAH KAH KAH !
http://www.emocutez.com   * Perempuan lebih rajin membaca daripada lelaki . Lelaki nie
                            kebanyakan yea mane suke membaca kan .
                                 PEMALAS la katekan . HEHE .
http://www.emocutez.com  * Ego perempuan rendah berbanding ego lelaki yg tinggi .
                  Lelaki cepat marah kan . Perempuan tak sangat . HEE
http://www.emocutez.com  * Perempuan lebih berterampilan daripada lelaki .
                                   Lelaki tak suke sangat .

http://www.emocutez.com  * Perempuan suke mengemas daripada lelaki .
                                      Hah betul kan :P

http://www.emocutez.com  * Perempuan nie lebih fokus kepada sesuatu perkara
                 berbanding lelaki . Lelaki tak suka sangat macam tu kan . 
http://www.emocutez.com  * Perempuan mudah memaafkan kesalahan orang laen ,
                                         berbanding lelaki .
http://www.emocutez.com  * Dan yang terakhir perempuan suka duduk dekat rumah
                        berbanding lelaki . Lelaki suke keluar sebab
                                   cepat rase BOSAN kan .

http://www.emocutez.comAda lagi ke ea ? Tu jela yang nisa dapat . Huh malam nie
memerah otak . HEHE



p/s : hope jawapan ni diterima dan MENANG ^_^





















Terima kasih sudi baca . Suka ? Like jer . ehee .

13 Budak Comel Sudah Komen . Awak bila lagi ? ♥:

iLa VaNiLLa berkata...

setiap anugerahNya ada kelebihan masing2.. setiap dari kejadaian ada hikmahye.. jom bace ila punye lak..

http://vanillasynus.blogspot.com/2011/07/lelaki-vs-perempuan-by-cikgu-umar.html

My Blogger berkata...

: hah betul2 =)

ika berkata...

semua btul!!! semua nye rapunzel stuju...:D

A M E ! berkata...

hello there . ame singgah dari segmen Lelaki VS Perempuan anjuran blog Umar Faruq . :)

wow . nice points you have here . good luck ya . and have a great day ahead ya . :)

keep on blogging ya ! :D

BiNtaNg HaTi berkata...

betul3 (sebut cam gaya upin & ipin)...hehehe

Mawar Ungu berkata...

point nombor 3 tu sangat2lah setuju.
tapi janganlah cakap lelaki pemalas,kesian pulak rasanya sebab ada juga lelaki yang berjaya.
so cuba fikir balik,diorang berjaya tu of course sebab hasil dari pembacaan juga,kan?

Shaherah berkata...

chakkk.. hahah.. biase lar kan.. lelaki ke perempuan ke.. tak boleh nak tahu siapa yang lebih.. siapa yang kurang.. Sebab Allah cipta sama adil.. Tak kira lar lelaki ke perempuan ke.. Lelaki ngan perempuan memang dicipta untuk saling melengkapi.. ^_^

shera pun ade join segmen ni au.. kalau nak tengok kat sini au..

http://laluan-kehidupanku.blogspot.com/2011/07/segmen-lelaki-vs-perempuan.html

adeque berkata...

heee... good points too... :D
keep it up yea..

My Blogger berkata...

@adeque : tengs ^_^

My Blogger berkata...

@Mawar Ungu : hehe oukeouke :)

My Blogger berkata...

@Shaherah : awcark . hehe . yeah betul2 :)

iMBobo berkata...

imbobo pun setuju dgn anda! :)

My Blogger berkata...

@iMBobo : tengs :)